Sony Pictures Home Entertainment - Releases februari

 

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases februari

Met Lyle Lye Crocodile, Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody, Family Camp, Nothing Is Impossible, Lullaby en Salvatore: Shoemaker of Dreams.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in februari de volgende films uit:
  • Lyle Lyle Crocodile - Digitaal - 6 februari kopen om te houden, 20 februari on demand/huren.
  • Whitney Houston - Digitaal - 2 februari kopen om te houden en 12 februari on demand/huren.
  • Family Camp - Digitaal - 13 februari kopen om te houden en on demand/huren
  • Nothing Is Impossible - Digitaal - 20 februari kopen om te houden en on demand/huren. 
  • Lullaby - Digitaal - 20 februari kopen om te houden en on demand/huren. 
  • Salvatore: Shoemaker of Dreams - Digitaal - 27 februari kopen om te houden en on demand/huren. 
 

Lyle Lyle Crocodile

image
 
Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek.
 
image
 
Al snel worden ze vrienden. Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Lyle's charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.
 
image
 
Verschijningsdatum - Digitaal - 6 februari kopen om te houden, 20 februari on demand/huren.

Whitney Houston

image
 
Van koormeisje uit New Jersey naar bestverkopende en meest bekroonde artiest aller tijden, dit triomfantelijke eerbetoon aan de onvergelijkbare Whitney Houston is een onbegrensd portret van de complexe en veelzijdige vrouw achter de stem van een hele generatie.
 
image
 
Volg de inspirerende, aangrijpende en emotionele reis door Houstons baanbrekende leven en carrière, met fantastische optredens en een soundtrack met de meest geliefde hits van deze icoon zoals je die nooit eerder hebt gehoord.
 
image
 
Verschijningsdatum:  2 februari kopen om te houden en 12 februari on demand/huren.

Family Camp

image
 
Wanneer hun pastoor de gemeente aanmoedigt om zich aan te melden voor een weekje weg in het gezinskamp, gelooft Grace dat ze de perfecte remedie heeft gevonden voor haar onvolmaakte gezin, ook al zouden ze allemaal liever ergens anders zijn dan in het rustieke Camp Katokwah...
 
image
 
Family Camp is een leuke komedie die zeker de harten zal raken en elk familielid zal laten lachen.
 
image
Verschijningsdatum - Digitaal -13 februari kopen om te houden en on demand/huren.
 

Nothing Is Impossible

image
 
Het leven van Scott Beck (David A.R. White) loopt niet volgens plan. Hij werkt als conciërge op de middelbare school waar hij ooit de ster van het basketbalteam was, en kampt met de zorg voor een ziekelijke vader, autopech, en zijn herinneringen aan Ryan (Nadia Bjorlin), het meisje van wie hij lang geleden hield.
 
image
 
Maar hij krijgt een kans wanneer Ryan, nu de eigenaar van de Knoxville Silver Knights, besluit open audities te houden voor het team. Scott probeert het onmogelijke mogelijk te maken door niet alleen in het team te komen, maar ook de vrouw van wie hij houdt terug te winnen in dit inspirerende, winnende drama.
 
image
 
Verschijningsdatum - Digitaal - 20 februari kopen om te houden en on demand/huren. 
 

Lullaby

image
 
Een jonge moeder (Oona Chaplin) ontdekt een oud boek met daarin een slaapliedje, waarvan ze aanneemt dat het een zegening is. Maar in een huiveringwekkende wending blijkt het slaapliedje een spreuk die de slechte demon Lilith oproept en het leven van moeder en baby in een nachtmerrie verandert, in deze angstaanjagende film van de regisseur van Annabelle.
 
image
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 20 februari kopen om te houden en on demand/huren. 

Salvatore: Shoemaker of Dreams

image
 
Salvatore Ferragamo begon zijn carrière als schoenmaker voordat hij amper een tiener was. In Amerika hielp zijn werk snel de glamour uit te vinden van Hollywoods tijdperk van de stomme film door schoenen te ontwerpen voor iconische films en sterren als Gloria Swanson, Mary Pickford en Douglas Fairbanks.
image
 
Geregisseerd door Luca Guadagnino (Call me by Your Name) en met scherp commentaar van Martin Scorsese, Manolo Blahnik, Christian Louboutin en Wanda Ferragamo, is dit een portret van een man wiens visie, passie en vakmanschap hem ‘schoenmaker tot de sterren’ maakten en een blijvende culturele, mode- en artistieke invloed.
 
image

Recente artikelen

Laatste reacties

.:Quadran:.  |  06-02-2023

Lyle Lyle Crocodile staat al sinds kerstvakantie op iTunes denk ik. Hopelijk hebben de Duitse schijfjes terug nl ondertitels.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina