Sony UBP-X700 Ultra HD Blu-ray Disc speler in Nederlandse winkels

Vanaf heden is de nieuwste Ultra HD Blu-ray Disc speler van Sony in Nederland verkrijgbaar. Het gaat om de Sony UBP-X700. Het nieuwste model van Sony beschikt over ondersteuning voor Dolby Vision en ligt voor een aantrekkelijke prijs van €269,00 in de winkels.

Sony UBP-X700 - Complete speler

De Sony UBP-X700 is een compleet uitgeruste speler. Voorzien van Dolby Vision support d.m.v. een firmware-update later dit jaar en standaard uitgerust met ondersteuning voor HDR10, Dolby Atmos en DTS:X komt de homecinema-fanaat niets tekort. Voor de consument die nog niet een A/V-receiver van de laatste generaties heeft staan is er een dubbele HDMI-aansluiting aanwezig zodat je het beeld en het geluid afzonderlijk kunt uitsturen.

Voor de verbinding met je thuisnetwerk is de speler voorzien van zowel een ethernet-poort als wifi. De speler speelt natuurlijk DVD's en (HD, 3D en 4K) Blu-ray Discs, maar ook SACD's. Verder kun je content vanaf USB afspelen en is er standaard ondersteuning aan boord voor hi-res audioformaten zoals FLAC en DSD. En natuurlijk zijn populaire streamingdiensten Amazon en Netflix terug te vinden op de Sony UBP-X700.

Sony UBP-X700 - Prijs en beschikbaarheid

De compacte X700 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €269,00 bij diverse (web)winkels in Nederland en België.

Meer informatie op de Sony site: sony.nl/s-ebxk3

Recente artikelen

Laatste reacties

DVDProfilersFilmgek  |  02-02-2018

Zo..... Ook Amazon Video App? En speelt de 700 Netflix en Amazon Video wel af met Dolby Digital Plus?
Lees meer >

rogue  |  31-01-2018

Ik heb deze speler net gekocht en ik krijg onmogelijk geluid uit HDMI 1 poort... Alle instellingen geprobeerd.. Als ik hem niet aan de praat krijg en ik heb voo...
Lees meer >

Yesbaby  |  31-01-2018

Ik heb deze speler net gekocht en ik krijg onmogelijk geluid uit HDMI 1 poort... Alle instellingen geprobeerd.. Als ik hem niet aan de praat krijg en ik heb voo...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  20-01-2018

Wat is een DV ondersteuning op de Sony X700 ? Dolby Vision
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina