Split en scale uw HDMI-signaal naar een 2e HDTV of projector met de Marmitek Split 812

Split en scale uw HDMI-signaal naar een 2e (Ultra) HDTV of –projector.

Heeft u Ultra HD apparatuur (4k2k) zoals bijvoorbeeld een Blu-ray speler of Media Center PC, en wilt u een film/presentatie tegelijkertijd afspelen op uw nieuwe Ultra HDTV(4k2k) èn op een bestaande TV (Full HD 1080p) in een andere ruimte (bijv. vergaderzaal, slaapkamer)?

Dan heeft Marmitek de oplossing voor u; de

MARMITEK SPLIT 812

Marmitek Split 812Op de Marmitek Split 812 kunt u ook AV-apparaten aansluiten welke niet geschikt zijn voor Ultra HD, want de Marmitek Split 812 is voorzien van een unieke Auto Scaling functie. Door deze ingebouwde Auto Scaling functie detecteert de Marmitek Split 812 namelijk automatisch de hoogst mogelijke resolutie van uw beeldscherm (TV)/projector en stuurt gelijktijdig 2 verschillende videoresoluties uit.

Wat betekent dit nu voor u ?
U heeft bijvoorbeeld een Ultra HD bron (4k2k) en u wilt een film/presentatie gelijktijdig kunnen afspelen op 2 verschillende schermen. Het ene scherm heeft een resolutie van 4k2k en het andere scherm heeft een resolutie van 1080p. Normaal gesproken detecteert een standaard HDMI splitter nu de hoogste gemeenschappelijke resolutie van beide schermen. Dit houdt in dat u in dit geval op beide schermen een maximale resolutie van maar 1080p kunt weergeven, terwijl één van de schermen beschikt over 4k2k kwaliteit. De mogelijkheden van het 4k2k scherm worden op deze manier niet optimaal benut.

Als u in deze situatie de Marmitek Split 812 gebruikt dan zal deze het Ultra HD signaal (4k2k) juist omzetten naar 1080p voor het scherm met 1080p resolutie en het 4k2k signaal doorzetten naar het Ultra HD scherm. U krijgt dan op beide schermen beeld in de resolutie dat bij het scherm past. Dit levert gegarandeerd de hoogst mogelijke beeldkwaliteit voor beide schermen!
Marmitek Split 812
Maar het kan ook zo zijn dat u een 1080p HDMI bron heeft welke u wilt afspelen op een 4k2k scherm en een 1080p scherm. Dan zal de Marmitek Split 812 het signaal juist omzetten naar een hogere resolutie (voor het 4k2k scherm). Verder is de Marmitek Split 812 geschikt voor 4k2k Ultra HD, 1080p Full HD en alle 3D formaten en ondersteunt het High Definition LPCM 7.1CH, Dolby True HD en DTS-HD Master Audio. Zo kunt u altijd beschikken over een optimale beeld- en geluidskwaliteit.

SAMENVATTEND

  • Unieke Auto Scaling functie: maakt het mogelijk om niet Ultra HD geschikte apparatuur(1) te blijven gebruiken. Deze voorkomt het terugschakelen naar een lagere resolutie.
  • Splitst en scalet een HDMI signaal naar een 2e (Ultra) HDTV of –projector.
  • Maakt het mogelijk om beeld en geluid van een HDMI apparaat (Digitale TV decoder, Blu-ray speler of HDD recorder) gelijktijdig te tonen op 2 schermen.
  • Detecteert automatisch (Auto Scaling) de hoogst mogelijke resolutie van een beeldscherm (TV)/projector en kan gelijktijdig 2 verschillende videoresoluties uitsturen (1080p en 4k2k).
  • Geschikt voor 4k2k Ultra HD, 1080p Full HD en alle 3D formaten.
  • Ondersteunt High Definition LPCM 7.1CH, Dolby True HD en DTS-HD Master Audio.

(1) Apparatuur die een maximale resolutie van Full HD 1080p (v1.3) ondersteunt zoals bijvoorbeeld een HDTV, Projector, AV Receiver

De Marmitek Split 812 is vanaf heden verkrijgbaar voor € 99,95.

Marmitek Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina