The Lord of the Rings trilogie nu te zien op Amazon Prime Video

The Lord of the Rings trilogie nu te zien op Amazon Prime Video

Ook andere top filmseries als Harry Potter, The Matrix, Indiana Jones en Mission: Impossible zijn nu beschikbaar op Prime Video

De met 17 Oscars genomineerde The Lord of the Rings-trilogie is de verfilming van het gelijknamige boek van J.R.R. Tolkien. Een fantastische filmreeks waar je bij weg kan dromen als je je onderdompelt in het epische verhaal over de avonturen van Frodo Baggins. Alle drie de films zijn te zien in 1080-HD resolutie.

Lord of the Rings trilogie

Harry Potter

Ook de volledige Harry Potter-serie is te zien op Prime Video. Avonden genieten met de razendpopulaire Harry Potter filmreeks. De acht films, die gebaseerd zijn op de zeven Harry Potter boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn allemaal te bekijken. Kruip (opnieuw) in de huid van Harry Potter en wordt betoverd door al zijn avonturen. De films zijn te zien in 1080-HD resolutie.

The Matrix

Alle drie The Matrix-films zijn vanaf nu te zien op Prime Video. The Matrix, de iconische Amerikaanse-Australische science fictionfilm. Een computerhacker leert van mysterieuze rebellen over de ware aard van zijn realiteit en zijn rol in de oorlog tegen de controleurs ervan. The Matrix is het eerste deel uit een trilogie en de andere twee delen zijn The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions. De films zijn te zien in 1080-HD resolutie.

Mission Impossible

Van de Mission: Impossible filmreeks zijn vijf van de zes films te zien op Prime Video. Deel 5 uit de reeks - Rogue Nation - is niet beschikbaar. Vijf delen waarbij je keer op keer je adem in houdt. Mission: Impossible is een filmreeks van het filmgenre actie-spionage en de hoofdrol wordt in elk deel vertolkt door Tom Cruise als IMF-agent Ethan Hunt. Ethan leidt een missie die fout afloopt en het is zijn taak om alles weer op te lossen. Elke film is in 1080-HD resolutie en op Fallout na is elke film ook voorzien van Audiodescriptie.

Indiana Jones

Alle vier de Indiana Jones-films zijn vanaf nu te zien op Prime Video. De films van Steven Spielberg, met Harisson Ford in de rol van de archeoloog Indiana Jones, zitten vol avontuur, spanning en humor. Indiana Jones zagen we voor het eerst in de film Raiders of the Lost Ark (1981) en was daarna te zien in Indiana Jones and the Temple of Doom (1984), Indiana Jones and the Last Crusade (1989) en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008). De films zijn te zien in 1080-HD resolutie. Raiders of the Lost Ark is ook voorzien van Audiodescriptie.

Jason Bourne

Van de filmreeks rond actieheld Jason Bourne zijn de eerste vier films te zien op Prime Video. Bourne is een geboren actieheld. Maak je op voor de ijzersterke reeks Bourne films vol actie. Ontrafel samen met Jason Bourne zijn verleden om zo zijn identiteit te ontdekken. De Bourne-films zijn gebaseerd op Robert Ludlum's boeken. Laat je meevoeren in deze spannende actiefilms. De eerste drie films zijn met Matt Damon in de titelrol, in The Bourne Legacy (2012) neemt Jeremy Renner eenmalig de rol van Jason Bourne op zich. De films zijn te zien in 1080-HD resolutie.

Transformers

Ook van Transformers zijn de eerste vier films nu te zien op Prime Video. De Transformers komen van de planeet Cybertron, de heldhaftige transformers zijn de Autobots en de kwaadaardige zijn de Decepticons. Wanneer de eeuwenoude oorlog tussen Autobots en de Decepticons zich naar de aarde verplaatst, is het aan Sam Witwicky (Shia LABeouf) om te voorkomen dat de Decepticons de ultieme macht in handen krijgen. De films zijn te zien in 1080-HD resolutie.

Geïnteresseerd in Amazon Prime Video? Probeer 30 dagen gratis en daarna slechts € 2,99 per maand!

Amazon Prime Video logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina