Uiteenlopende releases op 15 juni bij Dutch Filmworks

Nieuwe releases van Dutch Filmworks op 15 juni

Vanaf 15 juni brengt Dutch Filmworks drie uiteenlopende films uit op DVD en/of Blu-ray Disc. Van de spionage actiethriller BLACK WATER met Jean-Claude van Damme, via de animatiefilm voor het hele gezin DIEP IN DE ZEE naar de dino-avonturenfilm JURASSIC GAMES.

BLACK WATER (DVD & Blu-ray)

Black Water DVD & Blu-rayUndercover agent Wheeler (van Damme) wordt op een dag wakker en blijkt gevangen gehouden te worden door de CIA op een geheime locatie. Met hulp van Marco (Lundgren) zal hij een plan moeten bedenken om te ontsnappen om zo te achterhalen wie ervoor gezorgd heeft dat hij daar zit. Hij heeft echter nog een probleem: hij blijkt namelijk gevangen te zitten diep onder water, in een nucleaire onderzeeër.

CAST: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Patrick Kilpatrick 
REGIE: Pasha Patriki
GENRE: Actie/Thriller

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
SPEELDUUR DVD: 100 minuten BD: 105 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 15-06-2018

 

DIEP IN DE ZEE (DVD)

De bedenkers van Madagascar zijn terug met een avontuur voor de hele familie!

Diep in de Zee DVDDiep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De rebelse Diep is benieuwd wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vriendjes, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur om iedereen te redden. Onderweg maken ze allerlei grappige, maar ook gevaarlijke situaties mee.

STEMMENCAST: Birgit Schuurman, Tommie Christiaan, Bibi Breijman
REGIE: Julio Soto Gurpide
GENRE Animatie

TAAL: Nederlands gesproken
SPEELDUUR 87 minuten
KIJKWIJZER 6
EXTRA: Bibi en Bibi achter de schermen

RELEASEDATUM 15-06-2018

 

JURASSIC GAMES (DVD & Blu-ray)

Jurassic World meets The Hunger Games

Jurassic Games DVD & Blu rayIn de nabije toekomst worden tien personen, die ter dood veroordeeld zijn, uitgekozen deel te nemen aan “The Jurassic Games”. In deze virtuele reality game moeten de deelnemers het niet alleen opnemen tegen elkaar, maar ook tegen angstaanjagende dinosaurussen. Als de deelnemers in het spel sterven, sterven zij ook in het echte leven. Anthony Tucker is ten onrechte ter dood veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Voor hem is winnen de enige kans herenigd te worden met zijn kinderen. Anthony zet daarom alles op alles om te winnen, maar er kan slechts één winnaar zijn...

CAST: Perrey Reeves, Ryan Merriman, Dylan Cox
REGIE: Ryan Bellgardt
GENRE Science Fiction/Avontuur/Thriller

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
SPEELDUUR DVD: 84 minuten BD: 86 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 15-06-2018

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina