De snelste films om te streamen en te downloaden

Internet is een integraal onderdeel geworden van ons leven, en we zijn  er van een groot deel van afhankelijk binnen ons dagelijks leven. Niet alleen voor belangrijke taken overdag, maar ook voor onze ontspanning, bijvoorbeeld voor het kijken van een film. Er zijn ook genoeg films die gaan over snelheid, en hieronder vind je een overzicht van de meest bekende films over snelheid.

Alle hieronder genoemde films hebben een speelduur van rond de 2 uur, of zelfs wel meer. Wat je dan niet wilt is dat je film gaat bufferen tijdens het kijken. Dat betekent dat je een snelle internetverbinding nodig hebt die ervoor zorgt dat je zonder onderbreking kan genieten van een film. Uit recent onderzoek van ExpressVPN is gebleken dat de meest snelle internetverbinding een snelheid heeft van 319,59 Mbps, en dat het net iets meer dan 7 minuten duurt om een film met een speelduur van 2,5 uur te downloaden. Deze internetsnelheid is niet overal ter wereld beschikbaar, maar zorg wel dat je minimaal een internetverbinding hebt van 250 mb/sec om een film langer dan 2 uur zonder buffering te kunnen bekijken. Ook kan je dan deze film binnen 10 minuten downloaden om deze offline te kunnen bekijken, bijvoorbeeld onderweg in de auto.

The Fast and the Furious
Deze reeks films over mooie en snelle auto’s is immens populair. De nieuwste film, Fast X, draait nu in de bioscopen en er komen nog twee nieuwe delen aan in de toekomst. In deze films draait alles om Domenic Toretto (Vin Diesel) en zijn zijn vrienden die wereldwijd de meest gewaagde stunts en opdrachten uitvoeren om zo de wereld veiliger te maken. Dit doen ze met de mooiste en snelste bolides van overal op aarde tot hoog in de lucht, zelfs tot in de ruimte.

Speed
Deze actiefilm, geregisseerd door de Nederlander Jan DeBont en met Keanu Reeves en Sandra Bullock in de hoofdrollen, gaat alleen maar over snelheid. Een gegijzelde bus mag niet onder de 50 mijl per uur rijden, anders ontploft deze. Aan het duo de taak om de bus naar een veilige haven te loodsen zodat de passagiers veilig gered kunnen worden.

Le Mans ‘66
Deze film met Matt Damon en Christian Bale in de hoofdrollen gaat over de strijd tussen Ford en Ferrari tijdens de Le Mans races in 1966. In deze tijd was het ontwikkelen van snelheid voor raceauto's een grote opgave. Er was veel moeite en doorzettingsvermogen voor nodig om de auto’s zo snel mogelijk te maken tijdens de uitputtingsslag die de 24 uur van Le Mans is.

Cars
Ook in de animatie is snelheid doorgedrongen. De drie Cars-films zijn ook ware successen geworden. In deze films zie je de avonturen van Bliksem McQueen, de snelste auto tijdens de Piston Cup-races. Hier zie je dat snelheid zonder steun van je vrienden niet zomaar gegarandeerd is.

Need for Speed
Deze film is op de populaire game-franchise gebaseerd, en gaat over snelheid en straatraces. In de hoofdrollen van Need for Speed spelen Auron Paul (Breaking Bad) en Michael Keaton. In deze film zie je dat nieuwe kansen niet automatisch betekenen dat je een succesvol straatraces kan worden, en kan blijven.

The Flash
Deze film wordt wel de snelste van 2023, want in The Flash gaat Barry Allen zó snel dat hij terug kan naar het verleden, om zo gemaakte fouten en dramatische ontwikkelingen ongedaan te maken. Wat hij alleen niet weet is dat hij daarmee ook zijn eigen toekomst, en die van geliefden,  op het spel zet.

Days of Thunder
Tom Cruise (Top Gun) zoekt hier opnieuw de snelheid op, maar dan in het stockcar racen. In deze film zie je hem als jonge coureur die leert dat snelheid op de baan verdiend wordt door soms het buiten de baan wat rustiger aan te doen.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina