6x de beste zwijmelfilms aller tijden

Niets is leuker dan af en toe eens lekker weg te zwijmelen bij een romantische film. Nestel je knus op de bank met je lief, of organiseer een girls movie night. Vergeet niet om het juiste comfort food in te slaan en een doos tissues klaar te zetten, want bij deze films zal je zeker een traantje wegpinken! Wij hebben de 6 leukste én beste zwijmelfilms aller tijden (willekeurige volgorde) voor jou op een rijtje gezet. Dus snel je televisie aanzetten en genieten maar. Jouw filmavondje kan niet meer stuk!

1. The Notebook

We starten dit lijstje met één van de allerbekendste romantische producties ooit. The Notebook is een indrukwekkend liefdesverhaal, dat gaat over de twee geliefden Allison en Noah. Allie is een welvarend meisje dat valt voor de charmes van Noah, een jongen die geleerd heeft om met weinig te leven. De ouders van Allie keuren de relatie niet goed en deze wordt op een gegeven moment verbroken. Jaren later komen de twee geliefden elkaar weer tegen en gaat het prachtige liefdesverhaal weer verder.

2. A Walk To Remember

A Walk To Remember is een romantische high school movie, dat gaat over de twee studenten Jamie en Landon. Jamie is een serieus en conservatief meisje, dat een sterk geloof vanuit huis heeft meekregen. Haar vader is namelijk de plaatselijke dominee. Landon is een populaire jongen die samen met zijn bende andere studenten treitert uit verveling. Zodra Landon na een uit de hand gelopen grap moet meespelen in het lentetoneelstuk, ontmoet hij Jamie en worden ze langzamerhand verliefd op elkaar. Alles lijkt goed te gaan, tot dat Jamie opbiecht dat ze leukemie heeft. Hoe loopt dit romantische drama af? Snel kijken!

3. Love Actually

Jazeker, ook Love Actually mag niet ontbreken aan dit lijstje! Deze feelgood romcom laat ons meekijken in het leven van acht verschillende personages, die allemaal op hun eigen manier liefde en vriendschap beleven. De film speelt zich af in London tijdens de periode voor kerstmis. Leef met de karakters mee en ontdek hoe alle verhalen vol liefde, verdriet en vriendschap met elkaar overlappen. Een must-see film! Tip: Kijk jij deze film op jouw iPad? Zorg dan voor een iPad hoes met standaardfunctie. Superhandig!

4. Pretty Woman

Pretty Woman is een meesleurend liefdesverhaal, dat je van begin tot einde in zijn greep houdt. De rijke zakenman Edward wordt verleidt door de jonge prostituee Vivian. Hij neemt haar mee naar zijn hotel en raakt zo van haar gecharmeerd dat hij haar een aanbod doet om tijdens zijn verblijf in Los Angeles bij hem te blijven. Ze leren elkaar kennen op een intieme manier en worden verliefd op elkaar. De twee vechten voor de liefde, maar een relatie tussen hen lijkt bijna onmogelijk.. Ben jij een echte Julia Roberts fan? Een eigen hoesje ontwerpen is een superleuke manier om dit aan de wereld te laten zien!

5. Titanic

Titanic is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Rose en Jack, die elkaar op de Titanic, vlak voordat het bekende schip zonk, ontmoeten. Rose is een welvarende jonge dame, die ten einde raad zelfmoord wilt plegen. Jack, een jonge heer die stiekem mee aan boord van het schip ging, weet dit te verhinderen. De twee leren elkaar kennen en worden, uiteraard, verliefd. In de film vertelt Rose haar verhaal en worden we terug in de tijd gebracht om een kijkje te nemen in dit romantische, hartverscheurende verhaal. Kijk je alleen? Zorg voor een hoesje met grip en doe je oordopjes in om je geheel in de wereld van de Titanic te begeven.

6. Water For Elephants

Water For Elephants start met de bejaarde Jacob, die zijn verhaal doet bij een circuseigenaar. Vervolgens worden wij terug de tijd in meegenomen. De jonge Jacob is een student diergeneeskunde aan de Cornell-universiteit. Kort voor zijn laatste examen krijgt hij te horen dat allebei zijn ouders verongelukt zijn en een enorme schuld hebben achtergelaten. Hij stopt met zijn studie en komt terecht bij het bekende circus de Benzini Brothers. Hier is hij een tijdlang werkzaam als dierenarts en beleeft vele avonturen. De problemen beginnen pas te komen zodra hij verliefd wordt op Marlena, de vrouw van de circuseigenaar. Kijk Water For Elephants en ontdek hoe dit spannende verhaal afloopt!

Dit artikel is gesponsord door www.smartphonehoesjes.nl


Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  06-05-2018

Is een gesponsord artikel. Moet overigens "bekennen" dat maar liefst 5 van de 6 genoemde films in mijn collectie voorkomen :grin:
Lees meer >

jeroeni  |  06-05-2018

Laat die verschrikkelijke films weg.:lol:;)
Lees meer >

rogue  |  06-05-2018

Pagina niet gevonden?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina