Amerikaanse oorlogsveteranen en Thomas Acda als regisseur van een Nederlandse romkom

Amerikaanse oorlogsveteranen en Thomas Acda als regisseur van een Nederlandse romkom

Entertainment One brengt op 21 maart twee films uit. De aangrijpende film over het leven van veteranen, Thank You For Your Service, is indrukwekkend, rauw en ontroerend. Deze film is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc, terwijl het Nederlandse Oh Baby verkrijgbaar is op DVD. Oh Baby is een verrassend frisse romkom waarmee Thomas Acda debuteert als regisseur.

THANK YOU FOR YOUR SERVICE

Thank You For Your Service DVDThank You For Your Service Blu-ray

Synopsis
De oorlog na de oorlog. In Thank You For Your Service keren drie militairen terug van hun missie in Irak. Ze proberen hun normale leven op te pakken, maar worden daarbij geconfronteerd met een nieuw gevecht. Het verhaal zoomt in op Adam Schumann. Achtervolgd door traumatische oorlogsherinneringen en een enorm schuldgevoel belandt hij in een intense strijd met zichzelf waar ook zijn omgeving en gezin in worden meegetrokken. Jason Hall won een Oscar voor het script van American Sniper en maakt met Thank You For Your Service zijn indrukwekkende regiedebuut. De film is gebaseerd op het boek van Pulitzerprijs-winnaar David Finkel die daarvoor zeer open gesprekken had met Amerikaanse veteranen.

Regie: Jason Hall
Cast: Miles Teller , Haley Bennett, Amy Schumer
Genre: Drama
Speelduur: 109 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar

OH BABY

Oh Baby DVD

Synopsis
Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij. Oh Baby is het bioscoopfilm-regie debuut van Thomas Acda. Hij schreef ook enkele liedjes voor de film

Regie: Thomas Acda
Cast: Gijs Naber, Hanna van Vliet, Liz Snoijink, Eric van Sauers, Sanne Vogel
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 96 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

Entertainment One

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina