De Deense thrillerserie DELIVER US is vanaf 28 februari op DVD en te zien op Lumiereseries.com

De Deense psychologische thrillerserie

DELIVER US

Before We Die DVD

vanaf 28 februari op DVD en te zien op Lumiereseries.com

Vanaf 28 februari op DVD en lumiereseries.com: de achtdelige psychologische thriller Deliver Us over vijf mensen in een Deens stadje die uit wanhoop besluiten het recht in eigen hand te nemen en de man te vermoorden die hen terroriseert.

Synopsis:
Ebberup is een doorsnee Deens provinciestadje. Het dagelijks leven draait er om de gemeenschap, de school en de lokale kippenboerderij. Niet bijzonders, maar voor de bewoners is het hun thuis. Hun enige wens is een prettig leven. De meesten herinneren zich onschuldiger tijden met eindeloze, zwoele zomeravonden, toen ze zich nog geen zorgen hoefden te maken over financiële crises, de opwarming van de aarde en terreur. Toen ze zich geen zorgen hoefden te maken over Mike, de lokale kwelgeest.

Mike is een psychopaat, die het stadje terroriseert en geen grenzen kent, geen moraal. Die een onschuldige jongen vermoordde en ermee wegkwam. Totdat vijf bewoners het genoeg vinden. Vijf heel verschillende mannen en vrouwen die gemeen hebben dat Mike hun leven heeft vernietigd. Ze besluiten daarom gezamenlijk de perfecte moord te plegen. Een moord die het kwaad uit Ebberup verdrijft en betere tijden terugbrengt. Maar dan ervaren ze dat wanneer je voor God speelt, je makkelijk kunt eindigen als de duivel.

DELIVER US
Cast:Dar Salim (Borgen), Morten Hee Andersen (Ride upon the Storm), Lene Maria Christensen (The Legacy), Anders Juul (The Team), Marijana Jankovic (Follow the Money), Claus Riis Østergaard (Norskov)
Regie: Louise Friedberg (Borgen), Søren Balle & Martin de Thurah
Genre: Thriller, TV-serie

Specificaties:
Land: Denemarken, 2019
Speelduur: 8x55 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16
Prijzen DVD: 24,99 euro - Online: 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Deliver us - stills

Lumiere Series Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina