Sherlock Holmes 3 is in aantocht met Dexter Fletcher als regisseur

Een nieuw deel van Sherlock Holmes in december 2021 verwacht

Robert Downey Jr. en Jude Law zijn weer van de partij in een nieuwe film rond het duo Sherlock Holmes en Dr. Watson. Regisseur Guy Ritchie is niet meer van de partij en zijn plek op de regisseurstoel wordt ingenomen door producent/regisseur Dexter Fletcher. De regisseur van de Elton John-bio Rocketman en de producent van de Queen-film Bohemian Rhapsody had de projecten voor het uitkiezen na het succes van beide muziekfilms.

Sherlock Holmes 3

Ritchie, die verantwoordelijk was voor beide eerste films; Sherlock Holmes en diens vervolg A Game of Shadows keert niet meer terug. In de twee films is Robert Downey Jr te zien in de titelrol als de Britse detective, die met zijn trouwe sidekick Watson (Jude Law) op een bijzondere en humoristische manier de meest bizarre misdaden oplost.

Het tweede deel stamt alweer uit 2011 en een vervolg zat altijd al in de planning. Maar door het enorme succes van de Marvel Cinematic Universe-films, waarin Robert Downey Jr. de rol van Tony Stark - alias Iron Man - speelt, had de acteur geen tijd voor nog een Sherlock Holmes-film. Nu de Marvel-films afgerond zijn krijgt Robert Downey Jr. weer de kans om zijn tijd aan zijn andere populaire en succesvolle franchise te besteden.

De opnames moeten nog beginnen, maar als alles volgens plan verloopt zal Sherlock Holmes 3 op 23 december 2021 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina