Sony Pictures: DVD release van 'Baas in Eigen Bos'.

Baas in eigen Bos
Door dik en dun...

Release DVD KOOP: 22 februari 2007

Er wordt wel eens gezegd dat je je beste vrienden leert kennen op de basisschool. Met de ene vriend kun je goed praten, met de ander doe je alleen maar leuke dingen. En dan heb je nog die bijzondere kameraad… die ontzettend gezellige vriend die je altijd aan het lachen maakt, maar je van tijd tot tijd ook behoorlijk voor het blok kan zetten. Je kunt niet met of zonder elkaar! Sony Pictures Home Entertainment laat je meegenieten met de doldwaze en spannende momenten die de twee vrienden Boog en Elliot beleven als ze op avontuur gaan in het bos. Vanaf 22 februari is ‘Baas In Eigen Bos’ uit op DVD.

De originele Engelse versie is met de stemmen van o.a. Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Debra Messing en Gary Sinise! Het rimpelloze leventje van Boog (Martin Lawrence), een tamme grizzlybeer, wordt ondersteboven gehaald als hij kennismaakt met Elliot (Ashton Kutcher), een broodmager hert met één hoorn. In het rustige stadje Timberline leidt Boog een idyllisch bestaan. Overdag is hij de ster van een natuurshow en ‘s avonds vindt hij geborgenheid in de garage van parkwachter Beth (Debra Messing) die hem heeft grootgebracht. Als de paranoïde jager Shaw (Gary Sinise) de stad binnenrijdt met Elliot op z’n motorkap gebonden, aarzelt Boog om tussen beide te komen. Maar tegen beter weten in bevrijdt hij Elliot. Die wil daarna Boog op zijn beurt “bevrijden” uit de garage. De situatie loopt uit de hand en het tweetal wordt ergens diep in het bos gedumpt, net voor het begin van het jachtseizoen! Uiteindelijk zullen ze met de hulp van de andere bosbewoners de jagers voorgoed verjagen, zodat de rust kan terugkeren in het bos.

‘Baas In Eigen Bos’, de eerste productie van Sony Pictures Animation, laat het knotsgekke avontuur zien van twee goede vrienden. De messcherpe animaties zorgen er voor dat je helemaal opgaat in het avontuur van de kameraden. De grappige, wilde avontuurscènes van Boog en Elliot houden de animatiefilm voor zowel kinderen als volwassen spannend tot de laatste minuut. Na het zien van ‘Baas In Eigen Bos’ bel je spontaan die ene vriend weer op. Die ene persoon die je eigenlijk al weer te lang niet gesproken hebt. Samen ga je weer de leukste dingen ondernemen! ‘Baas In Eigen Bos’ komt op 22 februari alvast met wat nieuwe ideeën. Vanaf dan is dé nieuwste animatiefilm van SPHE verkrijgbaar op DVD.

Productinformatie
Genre: Animatie
Taal: Nederlands gesproken(Dolby Digital 5.1),
Engels gesproken (Dolby Digital 5.1),
Regisseur: Jill Culton
Stemacteur: Pim Veth (Blauw Blauw, Costa!, Rozengeur & Wodka Lime)
Stemacteur: Rogier Komproe (Haaiensnaaier, Madagascar)
Stemacteur: Bridget Maasland (Shouf Shouf Habibi!, Gooische Vrouwen, Costa!)

Extra op DVD
- Rad van Fortuin - De bosversie
- Achter de bomen - Het maken van Baas in Eigen Bos
- De stemmen van de Engelse sterren
- Voice-A-Rama - Hoe klinken de hoofdrolspelers in een andere taal!
- Videoclip: “I Wanna Lose Control” uitgevoerd door Deathray
- Swept Away - Hoe wordt een scène gemaakt?
- Niet gebruikte scènes
- Audiocommentaar van de makers van de film
- Korte filmpjes
- Fotoboeken
- DVD-ROM Link voor meer online fun!
- Trailers
- Plus exclusieve beelden van Surf\'s Up!

Recente artikelen

Laatste reacties

Rob van Hout  |  23-02-2007

Gisteren op de gok aangeschaft .... geen topper, maar toch redelijk vermakelijk, al mag het grappentempo hoger. Martin Lawrence en Aschton Kutcher doen het wel ...
Lees meer >

Fonzie  |  16-02-2007

vreselijk slechte film, heb echt geen moment kunnen lachen. Jammer, de trailer beloofde wel veel maar samen met een vriend wilde ik bijna de bios uitlopen uit v...
Lees meer >

Hugo R  |  16-02-2007

Gaat er hier ook ooit wel komen.
Lees meer >

Dennis Kuijper  |  16-02-2007

Deze schaf ik denk ik ook wel aan met de tijd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina