Panama

Recensent:
Rogier Burghout
15-06-2022

Totaalbeoordeling:

5
Blu-ray

Panama (Blu-ray)
Samenvatting

Als ex-marinier James Becker (Cole Hauser) wordt ingehuurd om een wapendeal af te ronden in Panama raakt hij betrokken bij een inval van het Amerikaanse leger. Te midden van geweld en diverse politieke belangen moet hij zichzelf, koste wat het kost, staande zien te houden. Desnoods met geweld.

Commentaar

Panama is geregisseerd door Mark Neveldine, die samen met co-regisseur Brian Taylor een aantal actiefilms heeft gemaakt, waaronder Gamer, Ghost Rider: Spirit of Vengeance en Crank: High Voltage. Deze films blinken nu niet echt uit door hun kwalitatieve en hoogstaande scripts, acteerprestaties en karakterontwikkelingen, en Panama is hierbij geen uitzondering. Mel Gibson speelt hierin een bijrol naast Cole Hauser, die vooral bekend is als bijrol-acteur in films en TV-series. Over Panama is verder niet zoveel bijzonders te vertellen als dat het een dertien-in-een-dozijn-actiefilm is die gelukkig niet al te lang duurt. Leuk voor een avondje verstand-op-nul, maar verder niet bijzonder.

Filmspecs

Medium: Blu-ray
Genre: Actie, Thriller
Regio: A, B, C
Jaar: 2022
Speelduur: 95 min
Verpakking: Blu-ray Keep Case
Resolutie: 1920 x 1080p
Beeldverhouding: 1.85:1 HD niet anamorf
Geluidssporen:
  • DTS-HD MA 5.1 - Engels
Ondertiteling: Nederlands
Uitgever: Dutch FilmWorks
EAN: 8719372015308

Extra's

  • Geen

Techniek en extra's

Beeldkwaliteit

Panama staat in het oorspronkelijke beeldformaat van 1.85:1 op Blu-ray Disc. De beeldtransfer is netjes, met veel natuurgetrouwe kleuren en een goede scherpte. Contrast en zwartniveau zijn in orde en de tranfser heeft geen fouten of verdere artefacten.

Geluidskwaliteit

Panama krijgt op Blu-ray Dic een DTS-HD MA 5.1-track in de oorspronkelijke Engelse taal. Dialogen komen netjes en helder uit het centergedeelte, met de rest van de audiotrack verspreid over de surroundkanalen. Een prima track.

Extra's

Op de Blu-ray Disc van Panama staan geen extra's.

Conclusie

Als ex-marinier James Becker (Cole Hauser) wordt ingehuurd om een wapendeal af te ronden in Panama raakt hij betrokken bij een inval van het Amerikaanse leger. Over Panama is verder niet zoveel bijzonders te vertellen als dat het een dertien-in-een-dozijn-actiefilm is die gelukkig niet al te lang duurt. Leuk voor een avondje verstand-op-nul, maar verder niet bijzonder. De Blu-ray Disc is netjes verzorgd met prima beeld- en geluidskwaliteit en verder zonder extra's. 

Deze uitgave is beschikbaar gesteld door Dutch FilmWorks.

Lees meer

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

16 Drugs Geweld Grof DTS HD Master Audio 5.1 geluid
DVDBlu-rayStreamingBioscoopUHD
5

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:5
Beeldkwaliteit:8
Geluidskwaliteit:8
Extra's:0
?

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 0
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.

Extra screenshots